fbpx

Kia Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is dé autospecialist in Zoetermeer voor uw Kia. Onze autogarage is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed toegankelijk vanuit omringende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

Kia Autogarage Zoetermeer
Autobedrijf LimoVersluis is dé autospecialist voor uw Kia in Zoetermeer. U kunt terecht voor alle soorten reparaties en onderhoudsbeurten maar we hebben ook diverse occasions. Onze vakkundige monteurs zijn gespecialiseerd in alle soorten modellen. Zoals een Kia Niro, een Kia Picanto of een Kia Creed.

APK en onderhoud
Bij autobedrijf LimoVersluis verzorgen we alle mogelijke onderhoudsmogelijkheden aan uw Kia. Wanneer er tijdens het onderhoud gebreken naar boven komen die gerepareerd moeten worden nemen we eerst contact met u op. Zo komt u niet voor onverwachte hoge kosten te staan. Uw Kia kan direct gerepareerd worden zodat u snel weer op weg kan. Ook heeft Limo Versluis in Zoetermeer een APK-keurmeester in dienst gespecialiseerd in de automodellen van Kia.

 

Storingen detecteren
Om storingen te verhelpen worden de foutcodes uit het geheugen van uw Kia gelezen. Aan de hand van deze foutcodes kan de storing gedetecteerd worden. LimoVersluis heeft hier de juiste apparatuur en kennis voor in huis. Naast de storing wordt ook het achterliggende probleem opgelost zodat u zorgeloos de weg op kunt.

Originele fabrieksonderdelen van Bosch
Onderhoud en reparatie aan uw Kia gebeurt alleen met de originele onderdelen van Bosch. Bosch is een leverancier voor een groot aantal autofabrikanten, waaronder Kia. Door gebruik te maken van de originele onderdelen blijft de fabrieksgarantie van uw Kia geldig na reparatie.

Occasions van hoge kwaliteit
Naast onderhoud en reparaties hebben wij bij LimoVersluis ook een ruim assortiment occasions. Iedere tweedehands Kia wordt zorgvuldig nagekeken zodat u er nog jaren lang plezier van heeft. Tevens krijgt u garantie op uw tweedehands aankoop. Vaak hebben we verschillende modellen staan; zoals een Kia Picanto of Kia Sportage. Ga voor het actuele assortiment naar de occasions pagina op kom langs in onze showroom in Zoetermeer.

Neem contact op!
Ondanks dat wij bij LimoVersluis een echte Kia specialist zijn, is LimoVersluis niet merk gebonden. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s, hierdoor bent u altijd verzekerd van onafhankelijk advies. Een goed alternatief voor de dure merkdealer. Bij LimoVersluis in Zoetermeer staan wij garant voor een uitstekend service.

2 + 3 =

×