fbpx

Nissan Zoetermeer | LimoVersluis

Autobedrijf LimoVersluis is dé autospecialist voor uw Nissan. LimoVersluis is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed te bereiken vanuit omringende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

Nissan Zoetermeer

Voor alle reparaties en alle soorten onderhoud van uw Nissan kunt u bij LimoVersluis terecht!

Ons gespecialiseerd personeel heeft vakkundige kennis over alle Nissan modellen, denk bijvoorbeeld aan een Nissan Qashqai, een Nissan Note, een Nissan Juke, een Nissan Micra of een Nissan Terrano. Naast onderhoud en reparaties heeft LimoVersluis ook een ruime showroom met diverse Nissan occasions. 

Bosch onderdelen

Deze SUV cross-overs zoals de Nissan Qashqai en Juke wil je natuurlijk wel goed onderhouden! Om deze fabrieksgarantie te blijven behouden maakt LimoVersluis enkel gebruik van de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Dit is de grootste leveranciers van originele onderdelen voor autofabrikantenin Bosch. Maar daarnaast leveren zij ook onderdelen van onder andere Nissan. Bij LimoVersluis volgt ons personeel regelmatig trainingen van Bosch. Hierdoor kunnen wij de beste service leveren en zorgen dat uw Nissan blijft voldoen aan alle fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen.

 

APK-Keuring

Voor de APK-keuring heeft Limo Versluis een APK-keurmeester in dienst gespecialiseerd in alle Nissan modellen. Eventuele gebreken kunnen direct gerepareerd worden, hiervoor nemen we uiteraard wel eerst contact met u op. LimoVersluis in Zoetermeer zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie. Eventueel kunt u de APK-keuring combineren met een onderhoudsbeurt. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid om iedere onderhoudsbeurt aan uw Nissan te kunnen verzorgen.

Geheugen auto uitlezen

Om de storingen en defecten van uw Nissan te zien lezen onze monteurs deze foutcodes uit het geheugen van uw Nissan. Wij bij LimoVersluis hebben de juiste apparatuur om een correcte diagnose te stellen en het probleem op te lossen. Hierdoor kunt u snel geholpen worden en weer de weg op met uw Nissan.

Dealer Occasions

In Zoetermeer heeft LimoVersluis een showroom met daarin een ruim assortiment aan occasions, bekijk ons gehele assortiment online. Net zoals iedere occasion wordt ook uw mogelijke nieuwe tweedehands Nissan, zorgvuldig gecontroleerd zodat u nog jaren kan genieten van uw auto. Naast occasions van Nissan heeft LimoVersluis occasions van verschillende andere merken. LimoVersluis is niet merk gebonden en gespecialiseerd in vele andere merken. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en een uitstekende service. Neem contact met ons op.

12 + 7 =

×