Alfa RomEo  Zoetermeer | LimoVersluis

Ook voor uw Alfa Romeo bent u aan het juiste adres bij dé autospecialist uit Zoetermeer: LimoVersluis. Ons autobedrijf is gevestigd aan de muzieklaan in Zoetermeer maar ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Benthuizen, Moerkapelle, Klapwijk en Haagoord.

Alfa Romeo Zoetermeer
U kunt bij LimoVersluis terecht voor zowel reparatie als onderhoud maar ook voor diverse Alfa Romeo occasions. Ons vakkundige personeel is gespecialiseerd in alle modellen Alfa Romeo zoals de Giulia, Visconti, Stelvio, MiTo en meer.

APK-Keuring
Wilt u uw Alfa Romeo laten APK-keuren? LimoVersluis heeft een gespecialiseerd APK-keurmeester in dienst die u hierbij kan helpen. Eventuele gebreken zullen direct worden gerepareerd na overleg. Door gebreken vroegtijdig te ontdekken kunnen grotere gebreken voorkomen worden wat de levensduur van uw Alfa Romeo ten goede komt. Bij LimoVersluis bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie, ook zorgen wij altijd voor vervangend vervoer.

 

Storingsdiagnose
Een storingsdiagnose helpt bij het ontdekken waar een storing vandaan komt. Onze vakmannen beschikken over de kennis om snel te ontdekken waar storingen vandaan komen en deze op te lossen. Hierdoor kunt u weer snel de weg op.

Groot Assortiment Occasions
Limo Versluis heeft een groot aanbod occasions van veel verschillende automerken, zo hebben wij ook occasions van Alfa Romeo. Iedere tweedehands Alfa Romeo is grondig nagekeken en van goede kwaliteit zodat u er nog jaren rijplezier van beleeft.

Neem contact met ons op
Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten en benieuwd wat wij voor uw auto kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. LimoVersluis is niet gebonden aan één merk waardoor wij u altijd van onafhankelijk en eerlijk advies kunnen voorzien. Een goed alternatief voor de dure merkdealer. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden, u kunt ook vrijblijvend langkomen bij ons aan de Muzieklaan in Zoetermeer.

4 + 14 =

×