Remmenservice

Voor de veiligheid van u en uw medeweggebruikers zijn de remmen misschien wel het belangrijkste onderdeel van uw auto. Het is daarom van belang dat u regelmatig uw remmen en remvloeistof laat controleren. Bosch is een van de belangrijkste leveranciers van remsystemen, hierdoor zijn wij ook een specialist in remmen.

Bosch en uw remmen

Bosch is een echte specialist in remmen. Bosch biedt de autofabrikant een compleet remmenprogramma, waaronder losse componenten maar ook een compleet remsysteem. Door deze kennis kan Bosch alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afstemmen. Aangezien de kennis van Bosch over remsystemen direct wordt doorgegeven aan LimoVersluis, weet u dat uw auto in goede handen is bij ons. Bij elke onderhoudsbeurt controleren wij vanzelfsprekend ook de remvloeistof.

Veiligheid boven alles

Bosch hanteert strenge internationale richtlijnen wat betreft de productie van remmen aangezien dit plaats vindt over de hele wereld. Deze richtlijnen overtreffen vaak de standaardnormen. Hierdoor bent u met de remmen van Bosch altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Bovendien passen Bosch-remmen op bijna iedere auto. We hebben een erg breed assortiment met meer dan 10.000 producten. Zo zijn de Bosch-remonderdelen voor vrijwel elk voertuig beschikbaar.

Toekomst

Bosch denkt ook aan te toekomst, zo innoveert Bosch in remsystemen. De remsystemen worden hierdoor nog beter en veiliger! Daarnaast wordt er volop gewerkt aan remsystemen van hybride- en elektrische voertuigen.

7 + 13 =

×