Nieuwe auto’s

Er gaat natuurlijk niets boven de geur van een nieuwe auto. Wij helpen u met de juiste keuze van een splinternieuwe auto!

Bij LimoVersluis kunt u terecht voor de aankoop van zowel een nieuwe auto als een occasion. Onze occasions zijn van hoge kwaliteit maar de levensduur van deze auto’s zal korter zijn dan die van een nieuwe auto. Hierdoor kunnen we ons voorstellen dat u liever een nieuwe auto koopt.

Wij helpen u met het vinden van uw perfecte match. We adviseren u graag. Wilt u graag een benzine, diesel, hybride of elektrische auto? Wat zijn de juiste accessoires en toevoegingen voor u? Door al deze keuzes is het spannend om zelfstandig deze grote aankoop te doen. Niemand wil te veel betalen voor zijn nieuwe auto. Wij staan bij LimoVersluis dan ook graag klaar om u tijdens dit proces te begeleiden. Wij bestellen de auto en zorgen dat hij volledig rijklaar gemaakt wordt zodat u er geen omkijken naar heeft.

U kunt bij LimoVersluis terecht voor wat voor merk dan ook, of het nou een Duitse, Italiaanse, Franse, Japanse, Koreaanse, Zweedse, Engelse of Amerikaanse auto is. Wij kunnen deze ten alle tijden nieuw leveren tegen de laatste prijs. Ook krijgt u de zekerheid van de officiële fabrieksgarantie. Voor het onderhoud van uw nieuwe auto bent u bij LimoVersluis ook aan het goede adres. Wij leveren het beste onderhoud tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Goedkoper dan bij de dealer!

Private lease

Bent u opzoek naar een nieuwe auto maar wilt u liever niet in één keer een groot bedrag betalen? Dan is private lease bij LimoVersluis misschien een goede mogelijkheid voor u. Met private lease rijdt u een gloednieuwe auto tegen een vast en laag maandbedrag. Bij private lease zijn ook onderhoud en houderschapsbelasting inbegrepen.

15 + 12 =

×