miNI Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is een algemeen begrip in Zoetermeer als het gaat om de reparatie en onderhoud van auto’s, zo ook voor uw MINI. Voor onderhoud en reparaties kunt u terecht bij ons autobedrijf dat gevestigd is aan de Muzieklaan in Zoetermeer. Onze garage is gemakkelijk te bereiken, ook vanuit omliggende dorpen zoals Stompwijk, Zuidbuurt, Haagoord en Bleiswijk.

MINI Zoetermeer
Naast dat LimoVersluis dé aangewezen plek is voor onderhoud en reparaties aan uw MINI vindt u bij ons ook een breed scala aan MINI occasions. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in verschillende modellen van MINI, zoals de MINI 3-deurs, Cabrio, Clubman, Countryman en Paceman.

Diagnose van storingen en defecten
Soms is er wat mis met uw MINI maar weet u niet precies het wat is. Dan bent u bij LimoVersluis aan het juiste adres. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en apparatuur om storingen en defecten op te sporen, een diagnose te stellen en de storing of het defect op te lossen zodat u weer snel op weg bent.

 

Onderhoudswerkzaamheden en APK-keuring
U kunt met u MINI terecht voor alle soorten onderhoud. Wij beschikken over alle apparatuur en kennis om uw weer snel op weg te helpen met uw MINI. Zien wij tijdens een onderhoudsbeurt dat een reparatie vereist is, dan nemen onze monteurs altijd van te voren contact met u op zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Naast vakkundige monteurs beschikt LimoVersluis ook over een APK-keurmeester, gespecialiseerd in modellen van MINI. Of het nu is voor een APK-keuring, onderhoudsbeurt of reparatie, LimoVersluis staat voor u klaar.

Bosch fabrieksonderdelen
Tijdens het onderhoud of de reparatie van uw MINI gebruiken wij uitsluitend Bosch fabrieksonderdelen. Zo kunnen wij de kwaliteit van uw wagen waarborgen en blijft de fabrieksgarantie ook nog geldig na de reparatie.

Neem contact met ons op!
Naast onze brede kennis over het merk MINI, beschikken wij ook over de kennis en apparatuur om onderhoud en reparatie uit te voeren aan welk model auto dan ook. Omdat wij niet merk gebonden zijn zult u van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies krijgen. Wij zijn het betere en goedkopere alternatief voor de merkdealer. Wij staan garant voor uitstekende service en zien u graag een keertje in onze garage.

6 + 3 =

×