Mazda Zoetermeer | LimoVersluis

Autobedrijf LimoVersluis is dé autospecialist voor uw Mazda. LimoVersluis is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed te bereiken vanuit omringende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker. 

Mazda Zoetermeer

Bij LimoVersluis kunt u altijd terecht voor al uw reparaties en allerlei andere soorten onderhoud van uw Mazda. Onze specialisten zijn vakkundig opgeleid in alle Mazda modellen, denk bijvoorbeeld aan  een Mazda 6, CX-5, 3, CX-3 of een Mazda 2. LimoVersluis heeft naast onderhoud en reparaties ook een ruime showroom met diverse Mazda occasions. Voor de actuele voorraad kunt u onze site raad plegen!

Bosch Onderdelen

Wij bij LimoVersluis maken gebruik van originele fabrieksonderdelen van Bosch. Deze onderdelen zorgen ervoor dat u na een reparatie de fabrieksgarantie blijft behouden. Bosch is een van de grootste leveranciers van originele onderdelen voor autofabrikanten, waaronder Mazda onderdelen. Wij zorgen dat ons personeel regelmatig trainingen van Bosch volgt om de beste service te garanderen. Hierdoor kunnen we waarborgen dat uw Mazda blijft voldoen aan de fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen.

 

APK-Keuring

Wij hebben een APK-keurmeester in dienst. Onze keurmeester is gespecialiseerd in alle Mazda modellen en zal de APK-keuring voltrekken. Mocht u eventuele gebreken en ongemakken hebben, dan kunnen deze direct gerepareerd worden. Hierover nemen we uiteraard contact met u op. Deze APK-keuring kan gecombineerd worden met een onderhoudsbeurt. Bij Limo Versluis hebben we vakkundige monteurs in dienst die voor uw Mazda de onderhoudsbeurt verzorgen.

Harmonie tussen Bestuurder én Auto

Bij Mazda stoppen ze niet bij goed, maar kijken ze soms zelfs via een omweg waar er verbetering mogelijk is. Altijd bezig om auto’s nog beter te maken. Bij de Mazda auto is er een resultaat geboekt in de zoektocht naar een betere rijervaring, die tegelijkertijd efficiënt is. Starten en gelijk wegrijden is een garantie bij Mazda.

Dealer Occasions

LimoVersluis heeft ook een showroom! Deze staat in Zoetermeer en heeft een ruim assortiment aan occasions waarvan een Mazda ook tot de collectie behoord. Ieder occasion wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd. Daarnaast zorgen we ervoor dat u nog jaren kan genieten van een tweedehands Mazda. Naast Mazda occasions hebben we natuurlijk bij LimoVersluis ook nog verschillende andere merken. LimoVersluis is niet merk gebonden en gespecialiseerd in vele andere merken. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en een uitstekende service. Neem contact met ons op.

8 + 8 =

×