fbpx

Koreaanse auto specialist | Limo Versluis

Limo Versluis is dé Koreaanse auto specialist van Zoetermeer en omgeving. Wij verkopen occasions en wij repareren uw huidige auto.

Koreaanse auto specialist

U heeft dé Koreaanse auto specialist van Zoetermeer en omgeving gevonden! Bij Limo Versluis kunt u terecht voor occasions van Koreaanse topmerken als Hyundai en Kia. Daarnaast verzorgt onze autogarage onderhoud en reparaties aan uw voertuig. Autobedrijf Limo Versluis staat garant voor een uitstekende service.

U vindt Limo Versluis aan de Muzieklaan 50 in Zoetermeer. Onze autogarage is ook vanuit naburige plaatsen eenvoudig bereikbaar. Vanuit onder meer Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker staat u zo bij ons voor de deur.

Occasions: zo goed als nieuw

Zoals u van een Koreaanse auto specialist mag verwachten, bieden wij een gevarieerd aanbod Koreaanse occasions van Hyundai en Kia. Iedere tweedehands auto in ons assortiment is zorgvuldig nagelopen op gebreken en waar nodig hebben onze monteurs reparaties uitgevoerd. Met een occasion van Limo Versluis heeft u nog jarenlang rijplezier.

Onderhoud aan uw auto

Autobedrijf Limo Versluis verzorgt alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden aan uw Hyundai of Kia. Wanneer wij een gebrek constateren, nemen wij vanzelfsprekend eerst even contact met u op: zo komt u niet voor verrassingen te staan! Onze professionele monteurs staan garant voor een snelle en vakkundige reparatie.

Wij controleren op storingen

Alle moderne Koreaanse auto’s beschikken over een geheugen waarmee storingen en defecten automatisch geregistreerd worden. Autogarage Limo Versluis heeft de kennis en apparatuur in huis om op basis van deze data de juiste diagnose te stellen. Onze vakmensen weten hoe zij de foutcodes moeten interpreteren.

Fabrieksgarantie blijft geldig

Wanneer u uw Hyundai of Kia bij Limo Versluis laat repareren, dan bent u ervan verzekerd dat wij gebruik maken van originele fabrieksonderdelen. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen voor een breed scala aan autofabrikanten. Zo ontwikkelt Bosch onderdelen als accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Doordat onze autogarage gebruik maakt van originele fabrieksonderdelen blijft de fabrieksgarantie ook na de reparatie geldig.

APK-keuring in Zoetermeer

Bij Limo Versluis kunt u terecht voor APK-keuringen van alle automerken. Onze vakkundige monteurs zijn in staat om eventuele gebreken aan uw auto direct te repareren. Door de combinatie van APK-keuring en een onderhoudsbeurt is het aantal auto’s dat wordt afgekeurd relatief klein. In combinatie met een onderhoudsbeurt is de APK-keuring in veel gevallen gratis.

Voor alle automerken

Autobedrijf Limo Versluis is niet alleen dé Koreaanse auto specialist: ook voor topmerken uit andere landen bent u bij ons op het juiste adres. Wat betreft onderhoud en reparatie geldt eveneens dat wij niet merk gebonden zijn. Hierdoor vormt ons autobedrijf een uitstekend alternatief voor de merkdealer: bij ons bent u altijd verzekerd van onafhankelijk advies.

2 + 8 =

×