Toyota Zoetermeer | LimoVersluis

Zorg goed voor uw auto en kies voor dé echte autospecialist voor uw Toyota: LimoVersluis. Het autobedrijf is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker. Als de reparatie of het onderhoud van uw Toyota wat langer duurt krijgt u gratis vervangend vervoer.

Toyota Zoetermeer
Bij LimoVersluis hebben we jarenlange ervaring en vakkundig personeel. Als dé autospecialist in Zoetermeer is uw Toyota in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in alle modellen, zoals een Toyota Aygo, een Toyota Prius of een Toyota Yaris. Autobedrijf LimoVersluis heeft de juiste kennis en apparatuur om defecten en storingen uit het geheugen van uw Toyota te lezen en deze zo snel mogelijk te verhelpen. Zo kunt u weer snel de weg op met uw Toyota.

Onderhoudsbeurten en APK
Ook kunt u bij LimoVersluis in Zoetermeer terecht voor alle mogelijke onderhoudsbeurten van uw Toyota. Wanneer er tijdens een kleine of grote beurt defecten of gebreken naar boven komen zullen onze monteurs dit eerst met u bespreken. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan en weet u precies waarvoor u betaald. Onze monteurs zorgen direct voor een vakkundige en snelle reparatie hiervan. Ook hebben we bij LimoVersluis een APK-keurmeester in dienst die gespecialiseerd is alle modellen van Toyota.

 

Originele onderdelen
Om ervoor te zorgen dat uw Toyota ook na reparatie blijft voldoen aan alle fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen maakt LimoVersluis in Zoetermeer alleen gebruik van de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Bosch is een van de grootse leveranciers van onderdelen voor autofabrikanten. Denk hierbij aan accu’s en verlichting. Door alleen gebruik te maken van de originele onderdelen blijft de fabrieksgarantie van uw Toyota ook na reparatie geldig.

Toyota Occasions
Ook als u op zoek bent naar een tweedehands Toyota bent u bij LimoVersluis aan het goede adres. Naast onderhoud en reparaties bieden wij ook occasions aan. Neem regelmatig een kijkje in de showroom van autodealer LimoVersluis voor het complete aanbod Toyota ’s. Bijvoorbeeld een Toyota Auris of een Toyota RAV4. Alle occasions zijn zorgvuldig gecontroleerd door ons personeel.

Neem contact op met ons
LimoVersluis is niet merk gebonden. Naast Toyota zijn wij gespecialiseerd in vele andere merken. Hierdoor kunt u rekenen op een onafhankelijk advies voor een lagere prijs dan de dure merkdealer. Neem contact met ons op of plan online een afspraak in. 

6 + 14 =

×