Fiat Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is dé specialist in Zoetermeer wat betreft auto’s, zo ook voor uw Fiat. Ons bedrijf is gevestigd aan de Muzieklaan in Zoetermeer, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Pijnacker, Haagoord, Leidschenveen en Hazerswoude-Dorp.

Fiat Zoetermeer
LimoVersluis is al sinds 1985 een vertrouwde naam in Zoetermeer en omgeving. Uw Fiat is bij ons in goede handen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle modellen, zoals een Fiat 500, Panda of Tipo. Bij Limo Versluis kunt u terecht voor onderhoud en reparatie maar ook voor Fiat occasions.

Onderhoud Fiat
Veiligheid gaat voor alles in uw Fiat. Het is daarom belangrijk dat alle onderdelen zorgvuldig worden gecontroleerd. Onze vakmannen staan elke dag klaar om te zorgen dat uw Fiat veilig de weg op gaat. Door een regelmatige controle kunnen defecten vroegtijdig worden verholpen wat u kosten kan besparen. Wanneer er gebreken in uw Fiat worden ontdekt zorgt LimoVersluis Zoetermeer voor een snelle en vakkundige reparatie.

 

Bosch onderdelen
Wij maken uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Bosch levert onderdelen van vrijwel alle autofabrikanten, zo ook van Fiat. Doordat wij gebruik maken van de Bosch onderdelen, behoudt u de fabrieksgarantie van uw Fiat, dus ook na de reparatie. 

Tweedehands Fiat
LimoVersluis heeft een showroom in Zoetermeer met een ruim assortiment occasions, deze zijn ook allemaal online te bekijken. Iedere occasions wordt door onze vakmannen nagekeken en getest zodat u hier nog jaren plezier van kunt beleven. Naast occasions van Fiat hebben wij nog een groot aanbod van andere merken. LimoVersluis is niet gebonden aan een merk, waardoor u altijd onafhankelijk en eerlijk advies kunt verwachten.

Neem contact met ons op
LimoVersluis is niet gebonden aan een merk, hierdoor bent u altijd verzekerd van een onafhankelijk advies over uw Fiat. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan online contact met ons op via ons contactformulier of kom langs bij ons bedrijf in Zoetermeer. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend, deze dagen zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

6 + 7 =

×