Lexus Zoetermeer | LimoVersluis

Autobedrijf LimoVersluis is dé autospecialist voor uw Lexus. LimoVersluis is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed te bereiken vanuit omringende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

Lexus Zoetermeer

U kunt bij LimoVersluis terecht voor alle reparaties en alle soorten onderhoud van uw Lexus.

Ons vakkundige personeel is gespecialiseerd in alle Lexus modellen, denk bijvoorbeeld aan  een Lexus CT, GS, RX, LS, GS of een Lexus IS. Naast onderhoud en reparaties heeft LimoVersluis ook een ruime showroom met diverse Lexus occasions. Bekijk de actuele voorraad op onze site bij occasions!

Bosch Onderdelen

LimoVersluis maakt gebruik van originele fabrieksonderdelen van Bosch. Dit zorgt ervoor dat u na een reparatie de fabrieksgarantie blijft behouden. Een van de grootste leveranciers van originele onderdelen voor autofabrikanten, is Bosch, waaronder Lexus. Ons personeel volgt regelmatig trainingen van Bosch om de beste service te garanderen. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat uw Lexus blijft voldoen aan de fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen.

 

APK-Keuring

LimoVersluis heeft een APK-keurmeester in dienst. Deze keurmeester is gespecialiseerd in alle Lexus modellen en kan de APK-keuring voltrekken. Bij eventuele gebreken en/of ongemakken kunnen direct gerepareerd worden, maar hierover nemen we uiteraard eerst contact met u op. U kan ook de APK-keuring combineren met een onderhoudsbeurt bij LimoVersluis. Wij hebben vakkundige monteurs in dienst om iedere onderhoudsbeurt voor uw Lexus te verzorgen.

Hybride aandrijflijn

De hybride aandrijflijn van iedere Lexus zorgt ervoor dat op het moment dat u in de auto stapt, de zelf opladende accu klaar is voor vertrek. Bij lage snelheden zal het emissievrij zijn en zonder brandstofverbruik. Gemaakt voor het leven. Starten en gelijk wegrijden is een garantie bij Lexus.

Dealer Occasions

In Zoetermeer heeft LimoVersluis een showroom met een ruim assortiment aan occasions waarvan een Lexus ook tot de collectie behoord. Wij controleren iedere occasion zorgvuldig en zorgen ervoor dat u nog jaren kan genieten van een tweedehands Lexus. Natuurlijk heeft LimoVersluis naast Lexus occasions ook nog verschillinde andere merken. LimoVersluis is niet merk gebonden en gespecialiseerd in vele andere merken. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en een uitstekende service. Neem contact met ons op.

7 + 5 =

×