fbpx

Peugeot Zoetermeer | Limo Versluis

Limo Versluis is een echte autospecialist voor uw Peugeot. Limo Versluis is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker. Bij Limo Versluis krijgt u gratis vervangend vervoer wanneer u dit nodig heeft.

Peugeot Zoetermeer
Bij Limo Versluis werken echte vakmannen die gespecialiseerd zijn in alle modellen van Peugeot, bijvoorbeeld een Peugeot 208, 308 of een 3008. Als dé autospecialist in Zoetermeer is uw Peugeot in goede handen bij Limo Versluis. Autobedrijf Limo Versluis beschikt over de juiste kennis en apparatuur om foutcodes uit het geheugen van uw Peugeot te lezen. Hierdoor kunnen defecten en storingen opgespoord en verholpen worden.

APK, reparatie en onderhoud
Bij Limo Versluis in Zoetermeer kunt u terecht voor alle mogelijke onderhoudsbeurten van uw Peugeot. Wanneer er tijdens een onderhoudsbeurt defecten of gebreken naar boven komen nemen onze monteurs eerst contact met u op om dit te bespreken. Door deze transparante bedrijfsvoering komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Ook kunt u bij Limo Versluis terecht voor de APK-keuring van uw Peugeot. Wij hebben een keurmeester in dienst die gespecialiseerd is in alle modellen van Peugeot.

 

Fabrieksonderdelen
Autobedrijf Limo Versluis in Zoetermeer maakt alleen gebruik van de originele onderdelen van een van de grootste leveranciers voor autofabrikanten: Bosch. Bosch is een leverancier van auto-onderdelen zoals accu’s en verlichting. Door gebruik te maken van de originele onderdelen blijft uw Peugeot voldoen aan alle fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen. Ook blijft uw fabrieksgarantie na de reparatie geldig.

Tweedehands Peugeots
Ook als u op zoek bent naar een tweedehands Peugeot bent u bij Limo Versluis aan het goede adres. Naast onderhoud en reparaties hebben wij een uitgebreid assortiment occasions. Autodealer Limo Versluis heeft een wisselend aanbod; waaronder een Peugeot 207 of een Peugeot 208. Alle occasions zijn door onze vakmannen zorgvuldig nagekeken en getest.

Neem contact met ons op
Ondanks dat alle vakmannen bij Limo Versluis echte Renault kenners zijn, is Limo Versluis niet gebonden aan een merk. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en zijn we een goed alternatief voor duurdere merkdealer.

6 + 1 =

×