Honda Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is in Zoetermeer dé autospecialist, ook voor uw Honda. Ons autobedrijf is gevestigd in Zoetermeer maar ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Leidschenveen, Kerkehout, Essensteijn en Voorburg. 
 
Honda Zoetermeer 
LimoVersluis is al 35 jaar een vertrouwd begrip in Zoetermeer. U kunt bij LimoVersluis ons terecht voor zowel onderhoud als reparatie maar ook voor diverse merken occasions. Ons personeel is gespecialiseerd in alle Ford modellen zoals de Civic, Jazz en HR-V.

Onderhoudswerkzaamheden en APK-keuring
Bij LimoVersluis worden alle mogelijke onderhoudsbeurten aan uw Honda verzorgt. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een snelle repartie waardoor u weer snel de weg op kunt. Bij LimoVersluis is een APK-keurmeester in dienst die gespecialiseerd is Honda modellen. Dus ook voor uw APK bent u bij LimoVersluis aan het juiste adres! Wanneer er tijdens een onderhoudsbeurt defecten worden ontdekt waardoor extra reparaties uitgevoerd moeten worden nemen wij altijd eerst met u contact op. Hierdoor komt u nooit onnodig voor hoge kosten te staan.  

 

 

Bosch Fabrieksonderdelen
Onderhoud en repartie aan uw Honda gebeurt altijd met de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Bosch is een leverancier voor een groot aantal autofabrikanten, waaronder Honda. Door gebruik te maken van originele fabrieksonderdelen blijft de fabrieksgarantie ook na reparatie geldig.

Storingsdiagnose
Om defecten en storingen te ontdekken lezen onze monteurs de foutcodes uit het geheugen van uw Honda. Hiervoor is speciale kennis en apparatuur nodig die bij autogarage LimoVersluis aanwezig is. Kom lang zodat we de achterliggende storing kunnen ontdekken en oplossen.

Occasions
LimoVersluis biedt naast vele onderhoudsklussen ook occasions aan. Bekijk ons aanbod op onze occasions pagina online of kom langs om de auto’s met uw eigen ogen te bekijken. Het vakkundige personeel van LimoVersluis kijkt alle occasions bij binnenkomst altijd van top tot teen na zodat u verzekerd ben van nog jaren rijplezier.

Contact
Benieuwd wat LimoVersluis voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tijdens de openingstijden telefonisch maar ook in de garage in Zoetermeer te bereiken. Wij niet gebonden aan één merk waardoor u altijd verzekerd bent van een onafhankelijk maar bovenal eerlijk advies.

9 + 3 =

×