Skoda Zoetermeer | LimoVersluis

Als u in Zoetermeer bent, en u wilt een Skoda auto kopen, dan zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden.

Ten eerste zijn er veel verschillende soorten Skoda auto’s op de markt. U kunt kiezen uit een breed scala aan voertuigen die aan uw behoeften en verwachtingen voldoen. Eén type is bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen of mensen die elke dag comfortabel willen reizen: de Superb Combi (met een gemiddeld prijskaartje).

Dit voertuig heeft alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse leven: grote deuren, veel opbergruimte in de cabine (twee handschoenenkastjes), gemakkelijke toegang via brede schuifdeuren aan beide zijden en nog veel meer!

Nog een type dat ideaal is als u kleine kinderen hebt: De Fabia Combi heeft alles wat nodig is om ze veilig door de stad te laten reizen! Hij heeft ook automatische klimaatregeling, wat betekent dat hij automatisch de temperatuur in de cabine regelt, zodat iedereen zich comfortabel voelt, ongeacht welk seizoen het buiten ook is!

En als we het dan toch over Skoda auto’s in Zoetermeer hebben, dan is er nog iets belangrijks – het brandstofverbruik! Alle modellen maken gebruik van diesel- of benzinemotoren, waardoor ze goedkoper zijn dan andere merken zoals Mercedes Benz etc.

Alfa Romeo Zoetermeer
U kunt bij LimoVersluis terecht voor zowel reparatie als onderhoud maar ook voor diverse Alfa Romeo occasions. Ons vakkundige personeel is gespecialiseerd in alle modellen Alfa Romeo zoals de Giulia, Visconti, Stelvio, MiTo en meer.

APK-Keuring
Wilt u uw Alfa Romeo laten APK-keuren? LimoVersluis heeft een gespecialiseerd APK-keurmeester in dienst die u hierbij kan helpen. Eventuele gebreken zullen direct worden gerepareerd na overleg. Door gebreken vroegtijdig te ontdekken kunnen grotere gebreken voorkomen worden wat de levensduur van uw Alfa Romeo ten goede komt. Bij LimoVersluis bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie, ook zorgen wij altijd voor vervangend vervoer.

 

Storingsdiagnose
Soms is er wat mis met uw Skôda maar weet u niet precies het wat is. Dan bent u bij LimoVersluis aan het juiste adres. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en apparatuur om storingen en defecten op te sporen, een diagnose te stellen en de storing of het defect op te lossen zodat u weer snel op weg bent.

Groot Assortiment Occasions
LimoVersluis heeft een groot aanbod occasions van veel verschillende automerken, zo hebben wij ook occasions van Alfa Romeo. Iedere tweedehands Alfa Romeo is grondig nagekeken en van goede kwaliteit zodat u er nog jaren rijplezier van beleeft.

Neem contact met ons op
Naast onze brede kennis over het merk Skôda, beschikken wij ook over de kennis en apparatuur om onderhoud en reparatie uit te voeren aan welk model auto dan ook. Omdat wij niet merk gebonden zijn zult u van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies krijgen. Wij zijn het betere en goedkopere alternatief voor de merkdealer. Wij staan garant voor uitstekende service en zien u graag een keertje in onze garage.

11 + 7 =

×