fbpx

onderhoud

Veiligheid in uw auto gaat voor alles. Het is dan ook belangrijk dat uw auto goed onderhouden wordt. Er gaat minder snel iets kapot en defecten kunnen vroegtijdig verholpen worden wanneer u uw auto goed onderhoudt. Hierdoor kunt u ook op kosten besparen. U gaat altijd veilig de weg op en komt niet voor verrassingen te staan. Limo Versluis is niet merk gebonden en onderhoudt hierdoor ook alle automerken met dezelfde kwaliteit als een merkdealer. Daarbij hebben onze vakmensen goede kennis van de laatste technieken om uw auto te onderhouden.

Veiligheid staat voorop

De controle van de veiligheidssystemen staat bij ons voorop. Hierbij kun je denken aan de remmen, maar ook aan de airbags. Hiernaast controleren wij ook of de motor nog goed loopt door middel van het controleren van de (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ten slotte worden de olie en de koel- en remvloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

Zomer- of wintercheck

Wilt u dat uw auto seizoen klaar is? Maak dan tijdig een afspraak want u moet de seizoenen eigenlijk voor zijn. Voordat de winter begint wilt u dat uw auto klaar is voor de sneeuw en de kou. U kunt hierbij denken aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Ook voor de zomer is het controleren van uw ruitenwisservloeistof van belang vanwege de grote hoeveelheid insecten. Daarnaast is het prettig als uw pollenfilter fris is, zodat er schonen lucht uw auto binnenkomt.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Limo Versluis gebruikt alleen originele kwaliteitsonderdelen en Bosch-onderdelen waardoor uw fabrieksgarantie gewoon geldig blijft. Hierdoor kunt u zonder zorgen uw privé en/of zakelijk gereden (lease) auto door ons laten onderhouden.

Objectief advies

Bij Limo Versluis krijgt u altijd objectief advies omdat wij niet merk gebonden zijn. Dit geldt voor de aankoop van een auto maar ook voor het onderhoud van uw auto.

7 + 13 =

×