onderhoud

Veiligheid in uw auto gaat voor alles. Het is dan ook belangrijk dat uw auto goed onderhouden wordt. Er gaat minder snel iets kapot en defecten kunnen vroegtijdig verholpen worden wanneer u uw auto goed onderhoudt. Hierdoor kunt u ook op kosten besparen. U gaat altijd veilig de weg op en komt niet voor verrassingen te staan. LimoVersluis is niet merk gebonden en onderhoudt hierdoor ook alle automerken met dezelfde kwaliteit als een merkdealer. Daarbij hebben onze vakmensen goede kennis van de laatste technieken om uw auto te onderhouden.

Veiligheid staat voorop

De controle van de veiligheidssystemen staat bij ons voorop. Hierbij kun je denken aan de remmen, maar ook aan de airbags. Hiernaast controleren wij ook of de motor nog goed loopt door middel van het controleren van de (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ten slotte worden de olie en de koel- en remvloeistoffen gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

Zomer- of wintercheck

Wilt u dat uw auto seizoen klaar is? Maak dan tijdig een afspraak want u moet de seizoenen eigenlijk voor zijn. Voordat de winter begint wilt u dat uw auto klaar is voor de sneeuw en de kou. U kunt hierbij denken aan winterbanden, een nieuwe accu en vriesbestendige ruitenwisservloeistof. Ook voor de zomer is het controleren van uw ruitenwisservloeistof van belang vanwege de grote hoeveelheid insecten. Daarnaast is het prettig als uw pollenfilter fris is, zodat er schonen lucht uw auto binnenkomt.

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

LimoVersluis gebruikt alleen originele kwaliteitsonderdelen en Bosch-onderdelen waardoor uw fabrieksgarantie gewoon geldig blijft. Hierdoor kunt u zonder zorgen uw privé en/of zakelijk gereden (lease) auto door ons laten onderhouden.

Objectief advies

Bij LimoVersluis krijgt u altijd objectief advies omdat wij niet merk gebonden zijn. Dit geldt voor de aankoop van een auto maar ook voor het onderhoud van uw auto.

Kleine of grote beurt

Een duidelijke tweedeling in grote en kleine beurt is er tegenwoordig niet meer. Als u het onderhoud laat uitvoeren i.c.m. APK worden alleen maar de verplichte afmeldkosten hiervoor in rekening gebracht. Daarnaast hebben wij uitbreidingen op de standaard beurt zoals het vervangen van bougies, de luchtfilter en de remvloeistof. Mochten er tijdens het uitvoeren van het onderhoud blijken dat reparaties nodig zijn, nemen wij altijd eerst contact met u op. Hierdoor komt u niet voor onverwachtste kosten te staan. Wij gebruiken bij het onderhoud en de reparaties van uw auto uitsluitend Bosch onderdelen. Dit zijn onderdelen van hoge kwaliteit. Bij een onderhoudsbeurt wordt altijd de olie ververst en de oliefilter vervangen. Daarnaast controleren wij de slijtagegevoelige onderdelen waaronder de uitlaat, banden, verlichting en schokdempers. Bovendien wordt het remsysteem geïnspecteerd zodat de remblokken en remschijven voldoen aan de APK norm. Verder worden de koelvloeistof en remvloeistof op niveau gebracht, deze kosten worden als extra in rekening gebracht. Hieronder ziet u een overzicht van de werkzaamheden bij onderhoudsbeurt.

Wat doen we bij een kleine beurt ?

 • Olie verversen
 • Vervangen van het oliefilter
 • Controle op slijtagegevoelige onderdelen (o.a. uitlaat, banden, verlichting, en schokdempers)
 • Inspectie van het remsysteem
 • Bijvullen van diverse vloeistoffen
 • Controle op meer dan 20 belangrijke punten: o.a. uitlaat + katalysator, remmen, luchtfilter, verlichting, ruiten, schokdempers, accu, interieurfilter, banden en ruitenwissers

Wat doen we bij een uitbreiding op de onderhoudsbeurt?

 • Vervangen bougies
 • Vervangen luchtfilter
 • Vervangen brandstoffilter
 • Vervangen interieurfilter
 • Vervangen distributieriem
 • Remblokken reinigen of vervangen
 • Koelvloeistof vervangen
 • Remvloeistof vervangen

Bovengenoemde punten zijn afhankelijk van de leeftijd en gereden kilometers, wij hanteren hierbij het schema van de fabrikant. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan want wij nemen altijd eerst contact met u op voordat wij iets aan uw auto gaan doen!

8 + 2 =

×