opel Zoetermeer | LimoVersluis

Voor uw Opel is LimoVersluis in Zoetermeer dé autospecialist. Ons autobedrijf is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed te bereiken vanuit omringende plaatsen als Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

Opel Zoetermeer
Bij LimoVersluis kunt u terecht voor alle reparaties en al het onderhoud van uw Opel. Autobedrijf LimoVersluis is gespecialiseerd in alle modellen van Opel, bijvoorbeeld een Opel Crossland, een Opel Astra of een Opel Corsa. Ook hebben we een ruime showroom waar verschillende Opel occasions te verkrijgen zijn.

APK-Keuring
Voor de APK-keuring heeft LimoVersluis een APK-keurmeester in dienst die gespecialiseerd is in alle modellen van Opel. Eventuele gebreken kunnen direct gerepareerd worden, hiervoor nemen we uiteraard wel eerst contact met u op. Door deze transparante manier van werken komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Ook is het mogelijk een APK-keuring te combineren met een onderhoudsbeurt. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid om iedere onderhoudsbeurt aan uw Opel te kunnen verzorgen. Wanneer er gebreken naar boven komen zorgt LimoVersluis in Zoetermeer voor een snelle en vakkundige reparatie.

 

Defect detecteren
Om defecten en storingen te detecteren lezen onze monteurs de foutcodes uit het geheugen van uw Opel. LimoVersluis beschikt over de juiste apparatuur om een juiste storingsdiagnose te stellen zodat we het achterliggende probleem op kunnen lossen.

Originele onderdelen
Reparaties en het vervangen van onderdelen van uw Opel gebeurt altijd met de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Bosch is een grote leverancier van originele fabrieksonderdelen voor diverse autofabrikanten, waaronder Opel. Door enkel gebruik te maken van de onderdelen van Bosch behoud u de fabrieksgarantie van uw Opel, ook na reparatie.

Topkwaliteit Occasions
Bij LimoVersluis hebben we ook een showroom in Zoetermeer met een ruim assortiment aan occasions. Iedere occasion wordt zorgvuldig nagekeken en getest zodat u nog jarenlang in uw tweedehands Opel kan rijden. Naast occasions van Opel hebben we bij LimoVersluis occasions van verschillende merken. LimoVersluis is niet merk gebonden en is naast Opel gespecialiseerd in vele andere merken. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en een uitstekende service.

9 + 7 =

×