Renault Zoetermeer | LimoVersluis

Voor uw Renault is LimoVersluis dé autospecialist in Zoetermeer en omgeving. LimoVersluis is ook goed te bereiken vanuit omgeving Zoetermeer zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker. Wanneer onderhoud of reparatie wat langer duurt krijgt gratis vervangend vervoer mee.

Renault Zoetermeer
Bij autobedrijf LimoVersluis is uw Renault in goede handen, wij zijn namelijk dé autospecialist in Zoetermeer. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van uw Renault maar ook voor een tweedehands Renault. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle modellen, zoals een Renault Clio, Captur of Mégane.

APK, onderhoud en reparatie
U kunt bij LimoVersluis in Zoetermeer terecht voor een APK-keuring, reparaties of alle mogelijke onderhoudsbeurten van uw Renault. Voor de APK-keuring hebben we een APK-keurmeester in dienst die gespecialiseerd is in alle modellen Renault. Wanneer er tijdens een APK-keuring of een onderhoudsbeurt gebreken naar boven komen kunnen deze direct verholpen worden door onze vakmannen. Vooraf zal de monteur contact met u opnemen om dit te bespreken. Zo komt u niet voor onverwachte hoge kosten te staan.

 

Originele Bosch onderdelen

Bij LimoVersluis in Zoetermeer maken wij uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Bosch is een van de grootste leveranciers voor autofabrikanten, waaronder Renault. Door enkel gebruik te maken van de originele fabrieksonderdelen behoudt u de fabrieksgarantie van uw Renault na reparatie.

Storing detecteren
Onze monteurs zijn opgeleid om de foutcodes uit het geheugen van uw Renault te lezen. Hiermee kunnen defecten en storingen gedetecteerd worden. Bij LimoVersluis hebben we de juiste apparatuur om een diagnose te kunnen stellen en de juiste kennis om het achterliggende probleem te detecteren en te verhelpen.

Topkwaliteit Occasions
Naast onderhoud en reparaties heeft autodealer LimoVersluis ook een groot aanbod dealer occasions. Wij verkopen alle merken occasions, maar ook diverse modellen Renaults. Iedere tweedehands Renault wordt tot in de puntjes nagekeken zodat u er nog jarenlang in kan rijden.

Neem contact met ons op
Ondanks dat alle vakmannen bij LimoVersluis echte Renault kenners zijn, is LimoVersluis niet gebonden aan een merk. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en zijn we een goed alternatief voor duurdere merkdealer.

11 + 3 =

×