Duitse auto specialist | LimoVersluis

Met LimoVersluis kiest u voor dé Duitse auto specialist van Zoetermeer en omstreken. Bezoek onze vestiging aan de Muzieklaan 50.

Duitse auto specialist
Voor occasions van topmerken als Audi, BMW, Volkswagen, Opel en Mercedes moet u bij dé Duitse auto specialist van Zoetermeer en omstreken zijn. Ook voor andere kwaliteitsmerken als Ford, Seat, Skoda en Mini bent u bij ons autobedrijf op het juiste adres. Onze autogarage verzorgt reparaties en onderhoud aan auto’s van alle merken.

Occasions van topkwaliteit

LimoVersluis biedt een ruim assortiment topkwaliteit occasions. Zoals u van een Duitse auto specialist mag verwachten, hebben wij een groot aanbod tweedehands auto’s van Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes en Opel in huis. Voordat een auto bij ons in de verkoop gaat, lopen wij het voertuig eerst zorgvuldig na en voeren wij, waar nodig, onderhoud uit. Met een occasion van autobedrijf LimoVersluis heeft u nog jarenlang rijplezier.

Auto-onderhoud
Ook voor onderhoudswerkzaamheden bent u bij autogarage LimoVersluis op het juiste adres. Onze monteurs verzorgen onderhoud aan alle merken. U kunt onder meer bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt aan uw Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes, Ford, Seat, Skoda, Mini of Opel. Wanneer wij tijdens een inspectie een defect tegenkomen, stellen wij u hier altijd eerst van op de hoogte. U bent altijd verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie.

Storingen detecteren
Moderne auto’s beschikken over een geheugen dat in staat is om storingen en defecten aan uw voertuig automatisch te registeren. LimoVersluis beschikt wij over de kennis en apparatuur om de juiste diagnose te stellen. De medewerkers van ons autobedrijf weten hoe zij de foutcodes moeten interpreteren.

Fabrieksoriginele onderdelen
Bij reparaties aan uw auto maakt autogarage LimoVersluis altijd gebruik van originele fabrieksonderdelen. Bosch is leverancier voor een groot aantal autofabrikanten; waaronder Audi, BMW, Volkswagen, Mercedes, Ford, Seat, Skoda, Mini en Opel. Door gebruik te maken van originele onderdelen blijft de fabrieksgarantie ook na de reparatie geldig

Tijd voor een APK-keuring?
LimoVersluis heeft een eigen APK-keurmeester in dienst. Onze autogarage biedt de mogelijkheid om de APK-keuring met een onderhoudsbeurt te combineren. Hierdoor worden relatief weinig auto’s afgekeurd. Door de APK-keuring met een onderhoudsbeurt te combineren, is de keuring zelf in veel gevallen gratis.

Altijd onafhankelijk advies
LimoVersluis is dé Duitse auto specialist van Zoetermeer en omstreken. Ons autobedrijf is echter niet gebonden aan enig merk. Als klant bent u zowel bij de aankoop als bij onderhoud verzekerd van onafhankelijk advies. LimoVersluis staat eveneens synoniem voor een uitstekende service.

3 + 11 =

×