De Suzuki specialist

De Suzuki specialist van Zoetermeer

Limoversluis is dé specialist in Suzuki. Goed onderhoud of een reparatie aan uw Suzuki? Als Suzuki specialist is uw auto bij Limoversluis in goede handen. Wij bieden al 35 jaar zekerheid en veiligheid voor Suzuki rijders. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen zodat u zorgeloos kan genieten van uw Suzuki.

Nieuwe auto’s

Er gaat niks boven de geur van een nieuwe auto. Wij kunnen alle nieuwe modellen van Suzuki leveren. Uiteraard met de originele fabrieksgarantie. Uw nieuwe Suzuki wordt helemaal rijklaar opgeleverd.

Onderhoud en reparatie

U kunt in de werkplaats terecht voor de Suzuki-onderhoudsbeurt, het Variabel Onderhouds Systeem (VOS). Iedere Suzuki is anders, dus iedere Suzuki heeft ander onderhoud nodig. Het VOS onderhoud zorgt ervoor dat 32 vitale punten worden nagekeken, zoals remschijven, banden en de accu. Ook verversen we de motorolie, vervangen we de oliefilter en worden alle vloeistoffen bijgevuld. Kortom, alle werkzaamheden om ervoor te zorgen dat uw Suzuki betrouwbaar en top-fit blijft.
Wij nemen contact met u op wanneer er meer werkzaamheden nodig zijn zodat u niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan.

Ook kunt u bij LimoVersluis terecht voor garantiewerkzaamheden, reparaties en de APK keuring. Wij zijn helemaal thuis in de revisie van de versnellingsbak, het vullen of repareren van uw airco of het controleren van de uitlaat.

Duurt de reparatie wat langer? Dan krijgt u van ons gratis vervangend vervoer.

15 + 12 =

×