Subara Zoetermeer | LimoVersluis

Autobedrijf LimoVersluis is dé autospecialist voor uw Subara. Limo Versluis is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed te bereiken vanuit omringende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

Subara Zoetermeer

Voor alle reparaties en alle soorten onderhoud van uw Subara kunt u bij LimoVersluis terecht!

Ons gespecialiseerd personeel heeft vakkundige kennis over alle Subara modellen, denk bijvoorbeeld aan een Subara Impreza, een Subara Forester, een Subara XV, een Subara Legacy of een Subara Outback. Naast onderhoud en reparaties heeft LimoVersluis ook een ruime showroom met diverse Subara occasions. 

Bosch onderdelen

Om de fabrieksgarantie te blijven behouden maakt LimoVersluis enkel gebruik van de originele fabrieksonderdelen van Bosch. De grootste leveranciers van originele onderdelen voor autofabrikanten in Bosch en zij leveren ook onderdelen van onder andere Subara. Bij LimoVersluis volgt ons personeel regelmatig trainingen van Bosch. Hierdoor kunnen wij de beste service leveren en zorgen dat uw Subara blijft voldoen aan alle fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen.

 

APK-Keuring

Voor de APK-keuring heeft LimoVersluis een APK-keurmeester in dienst gespecialiseerd in alle Subara modellen. Eventuele gebreken kunnen direct gerepareerd worden, hiervoor nemen we uiteraard wel eerst contact met u op. LimoVersluis in Zoetermeer zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie. Eventueel kunt u de APK-keuring combineren met een onderhoudsbeurt. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid om iedere onderhoudsbeurt aan uw Subara te kunnen verzorgen.

Geheugen auto uitlezen

Onze monteurs lezen de foutcodes uit het geheugen van uw Subara, om zo de defecten en storingen te detecteren. Wij bij LimoVersluis hebben de juiste apparatuur om een correcte diagnose te stellen en het probleem op te lossen. Hierdoor kunt u snel geholpen worden en weer de weg op met uw Subara.

Dealer Occasions

In onze showroom in Zoetermeer heeft LimoVersluis een ruim assortiment aan occasions, bekijk ons assortiment online. Iedere occasion, dus ook uw mogelijke tweedehands Subara, wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat u nog jaren kan genieten van uw auto. Naast occasions van Subara heeft LimoVersluis occasions van verschillende andere merken. LimoVersluis is niet merk gebonden en gespecialiseerd in vele andere merken. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en een uitstekende service. Neem contact met ons op.

15 + 6 =

×