Volkswagen Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is dé autospecialist in Zoetermeer voor uw Volkswagen. Ons autobedrijf is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed te bereiken vanuit omringende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

Volkswagen Zoetermeer
Autobedrijf LimoVersluis is dé autospecialist voor uw Volkswagen in Zoetermeer. U kunt bij LimoVersluis terecht voor reparatie en onderhoud maar ook voor diverse occasions. Wij zijn gespecialiseerd in alle modellen van Volkswagen, bijvoorbeeld een Volkswagen Polo, Golf of Passat.

Onderhoudswerkzaamheden en APK-keuring
Bij LimoVersluis verzorgen we alle mogelijke onderhoudsmogelijkheden aan uw Volkswagen. Wanneer tijdens een onderhoudsbeurt extra reparaties uitgevoerd moeten worden nemen wij van tevoren altijd eerst contact met u op zodat u niet voor onverwachte hoge kosten komt te staan. Onze vakkundige monteurs zorgen voor een snelle reparatie. Ook kunt u bij LimoVersluis terecht voor een APK-keuring. Ons autobedrijf in Zoetermeer heeft een APK-keurmeester in dienst gespecialiseerd in Volkswagens. Eventuele gebreken kunnen meteen gerepareerd worden door onze monteurs.

Storingsdiagnose
Om defecten en storingen te detecteren lezen onze monteurs de foutcodes uit het geheugen van uw Volkswagen. Bij LimoVersluis beschikken wij over de juiste kennis en apparatuur om een diagnose te stellen en de achterliggende storing op te lossen.

Originele fabrieksonderdelen
Onderhoud en reparatie aan uw Volkswagen gebeurt altijd met de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Bosch is een leverancier voor een groot aantal autofabrikanten, waaronder Volkswagen. Door gebruik te maken van de originele onderdelen blijft de fabrieksgarantie van uw Volkswagen geldig na reparatie.

Topkwaliteit Occasions
Naast onderhoud en reparaties hebben wij bij LimoVersluis ook een ruim assortiment occasions; waaronder een Volkswagen Polo of Golf. Iedere tweedehands Volkswagen is zorgvuldig nagekeken en van goede kwaliteit zodat u er nog jaren plezier van heeft.

Neem contact met ons op
Ondanks dat wij bij LimoVersluis een echte Volkswagenspecialist zijn, is LimoVersluis niet merk gebonden. Wij zijn gespecialiseerd in alle merken auto’s, hierdoor bent u altijd verzekerd van onafhankelijk advies. Een goed alternatief voor de dure merkdealer. Bij LimoVersluis in Zoetermeer staan wij garant voor een uitstekend service.

10 + 2 =

×