Volvo Zoetermeer | Limo Versluis

Autobedrijf Limo Versluis is dé autospecialist voor uw Volvo. Limo Versluis is gevestigd in Zoetermeer maar is ook goed te bereiken vanuit omringende plaatsen zoals Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker.

Volvo Zoetermeer
U kunt bij Limo Versluis terecht voor alle reparaties en alle soorten onderhoud van uw Volvo. Ons vakkundige personeel is gespecialiseerd in alle Volvo modellen, denk bijvoorbeeld aan  een Volvo XC40, een Volvo V40 of een Volvo V60. Naast onderhoud en reparaties heeft Limo Versluis ook een ruime showroom met diverse Volvo occasions.

Bosch onderdelen
Om ervoor te zorgen dat u na een reparatie de fabrieksgarantie blijft behouden maakt Limo Versluis enkel gebruik van de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Bosch is een van de grootste leveranciers van originele onderdelen voor autofabrikanten, waaronder Volvo. Om de beste service te kunnen leveren volgt ons personeel ook regelmatig trainingen van Bosch. Zo zorgen we er zo voor dat uw Volvo blijft voldoen aan alle fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen.

 

APK-Keuring
Voor de APK-keuring heeft Limo Versluis een APK-keurmeester in dienst gespecialiseerd in alle Volvo modellen. Eventuele gebreken kunnen direct gerepareerd worden, hiervoor nemen we uiteraard wel eerst contact met u op. Limo Versluis in Zoetermeer zorgt voor een snelle en vakkundige reparatie. Eventueel kunt u de APK-keuring combineren met een onderhoudsbeurt. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid om iedere onderhoudsbeurt aan uw Volvo te kunnen verzorgen.

Geheugen auto uitlezen
Om defecten en storingen te detecteren lezen onze monteurs de foutcodes uit het geheugen van uw Volvo. Limo Versluis heeft de juiste apparatuur in huis om de juiste diagnose te stellen en het achterliggende probleem op te lossen. Zo kunt u weer snel de weg op met uw Volvo.

Dealer Occasions
Limo Versluis heeft ook een showroom in Zoetermeer met een ruim assortiment aan occasions, bijvoorbeeld een Volvo S60. Iedere occasion wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat u nog jaren kan genieten van uw tweedehands Volvo. Naast occasions van Volvo heeft Limo Versluis occasions van verschillende andere merken. Limo Versluis is niet merk gebonden en gespecialiseerd in vele andere merken. Hierdoor bent u verzekerd van een onafhankelijk advies en een uitstekende service. Neem snel contact met ons op.

1 + 5 =

×