Hyundai Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is al sinds 1985 dé specialist in Zoetermeer wat betreft auto’s, ook voor uw Hyundai! Onze autogarage is gevestigd aan de Muzieklaan in Zoetermeer, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Stompwijk, Boskoop, Berkel en Rodenrijs en Zoeterwoude.

Hyundai Zoetermeer
Bij LimoVersluis kunt u terecht voor alle soorten reparaties en onderhoud voor uw Hyundai. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur om het geheugen van uw Hyundai uit te lezen en een storing te detecteren. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle modellen en hebben alle kennis om de storingen op te lossen. Zo kunt u snel weer op weg met uw Hyundai. Bijvoorbeeld een Hyundai Genesis, een Hyundai Getz of een Hyundai I10. Met meer dan 35 jaar ervaring is uw auto bij ons in goede handen.

Bosch garantie
Bij autobedrijf LimoVersluis werken we alleen met originele Bosch fabrieksonderdelen. Hierdoor behoudt u de fabrieksgarantie ook na reparatie en blijft u Hyundai voldoen aan alle kwaliteitseisen. Bosch is een grote leverancier van autofabrikanten, waardoor Hyundai.

 

Topkwaliteit Occasions
U kunt bij LimoVersluis ook terecht voor een groot aanbod occasions. Iedere occasion die bij ons binnen komt wordt zorgvuldig nagekeken zodat u niet voor onplezierige verrassingen komt te staan als u de tweedehands auto eenmaal heeft gekocht. Tevens krijgt u garantie op de auto. Kijk voor alle occasions op de occasions pagina of kom langs in onze showroom in Zoetermeer. We hebben diverse Hyundai occasions maar ook van vele andere merken.

Wij doen alles voor uw auto
Ondanks dat LimoVersluis een echte Hyundai specialist is zijn wij niet merk gebonden. U bent bij autobedrijf LimoVersluis verzekerd van een eerlijk en onafhankelijk advies. Hierdoor zijn wij een goed alternatief van een dure merkdealer.

Neem contact met ons op
Heeft u nog vragen over een van onze diensten, interesse in een occasion of een andere vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag met al uw vragen. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of via het contactformulier op de contactpagina. U kunt ook langskomen bij de autogarage in Zoetermeer.

6 + 9 =

×