fbpx

SEAT Zoetermeer | Limo Versluis

Limo Versluis is een echte autospecialist voor uw Peugeot. De autogarage ligt aan de Muzieklaan in Zoetermeer maar is ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals  Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker. Eventueel kunt u gebruik maken van gratis vervangend vervoer.

Seat Zoetermeer
Bij Limo Versluis werken echte vakmannen die gespecialiseerd zijn in alle Seat modellen, zoals een Seat Ibiza, Seat Arona of een Seat Ateca. Als dé autospecialist in Zoetermeer kunnen wij overweg met iedere Seat, oud of nieuw. Ook voor het lezen van foutcodes uit het geheugen van uw Seat beschikt Limo Versluis over de juiste apparatuur en kennis. Zo kan de storting en het achterliggende probleem detecteert en verholpen worden.

Onderhoud en Apk-keuring
Bij Limo Versluis in Zoetermeer verzorgen onze monteurs alle mogelijke onderhoudsbeurten van uw Seat. Denk hierbij aan een kleine of grote beurt of een airco beurt. U kunt ook bij Limo Versluis terecht voor de Apk-keuring van uw Seat. Onze apk keurmeester is bekend met alle Seat modellen. Onze monteurs nemen eerst contact met u op mochten er gebreken of defecten naar boven komen tijdens een onderhoudsbeurt of Apk-keuring. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan wanneer u uw Seat weer op komt halen.

 

Seat occasions
Naast reparaties en onderhoud kunt u bij Limo Versluis ook terecht voor een tweedehands Seat, zoals een Seat Ibiza. In onze showroom in Zoetermeer hebben wij een uitgebreid assortiment occasions. Alle occasions worden zorgvuldig door onze vakmannen nagekeken en getest. Wij hebben tweedehands van alle merken in alle prijsklassen. Neem voor het actuele aanbod een kijkje op de occasions website of kom langs bij Limo Versluis in Zoetermeer.

Originele onderdelen
Autobedrijf Limo Versluis in Zoetermeer maakt alleen gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit van Bosch. Bosch levert deze auto-onderdelen voor Seat. Door alleen van deze onderdelen gebruik te maken blijft uw Seat voldoen aan alle fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen. Zo blijft de fabrieksgarantie ook na reparatie geldig.

Altijd onafhankelijk en eerlijk advies
Limo Versluis is niet merk gebonden. Naast Seat zijn wij gespecialiseerd in vele andere merken. Hierdoor kunt u rekenen op een onafhankelijk advies tegen een fijnere prijs dan een dure merkdealer. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!

 

7 + 1 =

×