Franse auto specialist | LimoVersluis

Voor topkwaliteit occasions, reparaties en onderhoud aan auto’s bent u bij LimoVersluis in Zoetermeer op het juiste adres. Wij zijn dé Franse auto specialist. 

Franse auto specialist

Voor kwaliteitsmerken als Citroën, Dacia, Peugeot en Renault moet u bij dé Franse auto specialist van Zoetermeer en omstreken zijn. Bij autobedrijf LimoVersluis kunt u terecht voor occasions van deze en andere topmerken. In onze autogarage verzorgen wij eveneens reparatie en onderhoud. Als klant bent u altijd verzekerd van een uitstekende service.

Autobedrijf LimoVersluis is gevestigd aan de Muzieklaan 50 in Zoetermeer. Vanuit Benthuizen, Bleijswijk, Moerkapelle en Pijnacker is onze autogarage eveneens makkelijk te bereiken.

Tweedehands auto’s

Bij LimoVersluis bent u op het juiste adres voor topkwaliteit occasions. Als Franse auto specialist hebben wij vanzelfsprekend een uitgebreid aanbod tweedehands auto’s van merken als Citroën, Dacia, Peugeot en Renault. Voordat wij een occasion aanbieden, lopen onze monteurs het voertuig eerst zorgvuldig na en voeren wij, indien nodig, reparaties uit.

Ook voor onderhoud

Voor onderhoud aan uw Citroën, Dacia, Peugeot of Renault kunt u eveneens terecht bij LimoVersluis. Onze monteurs verzorgen daarnaast ook onderhoud aan andere merken. Als autogarage vinden wij een goede communicatie met onze klanten erg belangrijk. Voordat wij overgaan tot de reparatie van een defect, nemen wij eerst contact met u op. Bij LimoVersluis bent u altijd verzekerd van een snelle en vakkundige autoreparatie.

Detectie van storingen

Als u een moderne auto heeft, dan beschikt deze in de meeste gevallen over een geheugen dat is staat is om storingen en defecten automatisch te registeren. Autobedrijf LimoVersluis heeft niet alleen de apparatuur, maar ook de kennis in huis om de juiste diagnose te stellen.

Bosch onderdelen

Autogarage LimoVersluis maakt bij reparaties altijd gebruik van originele fabrieksonderdelen. Bosch is onder andere leverancier voor autofabrikanten als Citroën, Dacia, Peugeot en Renault. Niet alleen blijft uw auto voldoen aan alle fabrieksspecificaties en veiligheidsnormen; ook de fabrieksgarantie blijft na de reparatie geldig.

APK voor uw auto nodig?

Bij autobedrijf LimoVersluis hebben wij een eigen APK-keurmeester in dienst. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om de APK-keuring met een onderhoudsbeurt te combineren. Wanneer u de APK-keuring met een onderhoudsbeurt combineert, dan is de keuring in veel gevallen gratis.

Gegarandeerd onafhankelijk advies

LimoVersluis is niet alleen de Franse auto specialist van Zoetermeer en omstreken: naast Citroëns, Dacias, Peugeots en Renaults kunt u ook bij ons terecht voor merken uit andere landen. Ons autobedrijf is niet gebonden aan enig merk. Hierdoor bent u als klant bij zowel aankoop als onderhoud verzekerd van onafhankelijk advies.

1 + 15 =

×