mitsubishi Zoetermeer | LimoVersluis

Sinds jaar en dag staat LimoVersluis in Zoetermeer klaar voor u mocht er iets mis zijn met uw Mitsubishi. Voor al het nodige onderhoud en reparaties kunt u ons vinden aan de Muzieklaan in Zoetermeer. Door onze ligging is de garage uitstekend bereikbaar, ook vanuit omliggende plaatsen zoals Westeinde, Noukoop, Ypenburg, en Roeleveen.

Mitsubishi Zoetermeer
U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud en reparaties aan u Mitsubishi. Daarnaast vindt u bij ons ook een ruim assortiment aan Mitsubishi occasions. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle modellen van Mitsubishi, denk aan de Colt, Galant, Space Star en Outlander.

Onderhoudswerkzaamheden en APK-keuring
LimoVersluis heeft de nodige kennis in huis voor alle soorten onderhoud aan uw Mitsubishi. Daarnaast bezitten wij ook over de juiste apparatuur om het onderhoud of de reparatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Mocht het nu voorkomen dat wij tijdens een onderhoudsbeurt zien dat er reparatie nodig is, dan zullen onze monteurs altijd eerst contact met u opnemen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Naast onze vakkundige monteurs beschikt Limo Versluis ook nog over een APK-keurmeester, gespecialiseerd in modellen van Mitsubishi. LimoVersluis is het autobedrijf voor u, of uw auto nu een onderhoudsbeurt nodig heeft of APK-check.

 

Originele fabrieksonderdelen
Omdat LimoVersluis alleen met originele Bosch onderdelen werkt bent u ervan verzekerd dat de hoogste kwaliteit tijdens reparaties wordt gewaarborgd. Dankzij deze kwaliteit blijft de fabrieksgarantie zelfs geldig na de reparatie of het onderhoud bij ons.

Storing- en defectdiagnose                   
Het kan voorkomen dat er wat mis in met uw Mitsubishi, maar dat u niet precies weet wat het is. Dan kunt u dit bij LimoVersluis gemakkelijk laten verhelpen. Onze vakkundige monteurs beschikken over de juiste kennis en apparatuur om storingen en defecten op te sporen, een diagnose te stellen en het probleem op te lossen. Op deze manier bent u veilig en snel weer op weg.

Kom in contact met ons!
Bij LimoVersluis bent u niet alleen met uw Mitsubishi aan het juiste adres, maar met welk merk auto dan ook. Dit komt omdat wij over de juiste kennis en apparatuur beschikken om u van dienst te zijn met welke auto dan ook. Vanwege het feit dat wij niet merk gebonden zijn, kunt u van ons altijd een eerlijk en betrouwbaar advies verwachten. Wij zijn het betere en goedkopere alternatief voor de merkdealer. Wij staan garant voor uitstekende service en zien u graag binnenkort eens langskomen!

7 + 10 =

×