BMW Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is dé autospecialist van Zoetermeer, zo ook voor uw BMW. Ons autobedrijf is gevestigd in Zoetermeer maar ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Kruisweg, Noukoop, Stompwijk en Zoeterwoude.

BMW Zoetermeer
Autobedrijf LimoVersluis is dé autospecialist voor uw BMW in Zoetermeer. U kunt bij LimoVersluis ons terecht voor zowel reparatie als onderhoud maar ook voor diverse merken occasions. Ons personeel is gespecialiseerd in alle BMW modellen zoals de BMW series, BMW X en meer.

Bosch fabrieksonderdelen
Er wordt bij LimoVersluis in Zoetermeer enkel gebruik gemaakt van originele fabrieksonderdelen van Bosch, zij zijn een van de grootste leveranciers voor autofabrikanten. Hierdoor zal u zelden voor het probleem komen te staan dat het onderdeel wat uw auto nodig heeft niet verkrijgbaar is. Door hiervan gebruik te maken bent u altijd zeker van behoudt van de fabrieksgarantie. Zo gaat uw BMW ook na reparatie nog jaren mee.

 

 

Defect detecteren
Ons vakkundig personeel beschikt over de kennis om defecten snel te detecteren. Hiervoor hebben wij speciale apparatuur en kennis in huis waarmee wij u kunnen voorzien van een juist advies en bijbehorende reparatie. Bij een reparatie van uw auto zorgen wij altijd voor vervangend vervoer.

APK, onderhoud en reparatie
Bij LimoVersluis verzorgen wij al het mogelijke onderhoud aan uw BMW. Wanneer er tijdens een onderhoudsbeurt mankementen worden ontdekt nemen wij altijd eerst contact met u op voordat wij het repareren. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Ook hebben wij een APK-keurmeester in dienst die gespecialiseerd is in alle soorten auto’s, zo ook in uw BMW. Het vroegtijdig ontdekken van defecten verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt hogere kosten.

Contact
Benieuwd wat LimoVersluis voor u kan beteken? Neem dan contact met ons op. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch maar ook fysiek te bereiken. Wij zijn niet gebonden aan een merk waardoor u altijd verzekerd bent van onafhankelijk maar bovenal eerlijk advies.

15 + 5 =

×