Chervolet Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is dé specialist in Zoetermeer wat betreft auto’s, ook voor uw Chervolet. Ons bedrijf is gevestigd aan de Muzieklaan in Zoetermeer, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Kruisweg, Leidschenveen, Voorburg en Voorschoten.

Chervolet Zoetermeer
LimoVersluis is al sinds 35 jaar een vertrouwde naam in Zoetermeer en omgeving. Uw Chervolet is bij ons in goede handen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle modellen Chervolet, zoals een Impala, Silverdo of Volt. Bij LimoVersluis kunt u terecht voor reparatie, onderhoud en occasions.

Onderhoud Chervolet
Veiligheid gaat voor alles, voor elke auto, zo ook voor uw Chervolet. Het is erg belangrijk dat alle onderdelen eens in de aantal jaar zorgvuldig worden gecontroleerd. Onze vakmannen staan van maandag tot zaterdag voor uw klaar om te zorgen dat uw Chervolet veilig de weg op gaat. Door controle kunnen gebreken vroegtijdig worden verholpen wat u kosten zal besparen. Wanneer gebreken worden ontdekt wordt u altijd eerst gecontacteerd voordat ze worden verholpen, hierdoor komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

 

Bosch onderdelen
Wij maken uitsluitend gebruik van de originele fabrieksonderdelen van Bosch. Bosch levert onderdelen van vrijwel alle autofabrikanten, zo ook van Chervolet. Doordat wij gebruik maken van de Bosch onderdelen, behoudt u de fabrieksgarantie van uw Chervolet, dus ook na de reparatie. 

Occasions
LimoVersluis beschikt over een groot aanbod tweedehands auto’s. Kijk hiervoor op onze occasions pagina om ons huidige aanbod te bekijken. Ons vakkundig personeel kijkt de occasions altijd van top tot teen na zodat u verzekerd bent dat u er nog jaren rijplezier van heeft.

Contact met LimoVersluis
Wilt u in contact komen met de onze vakmensen? Dat kan! Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, tijdens onze openingstijden kunt u zowel telefonisch als fysiek contact met ons opnemen. U kunt ook altijd online ons contactformulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Limo Versluis is niet gebonden aan één merk, hierdoor bent u altijd voorzien van een onafhankelijk advies over uw Chervolet.

14 + 14 =

×