citroën Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is al sinds 1985 dé specialist in Zoetermeer wat betreft auto’s, ook voor uw Citroën. Ons bedrijf is gevestigd aan de Muzieklaan in Zoetermeer, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Stompwijk, Boskoop, Berkel en Rodenrijs en Zoeterwoude.

Citroën Zoetermeer
Bij LimoVersluis kunt u terecht voor alle soorten reparaties en onderhoud voor uw Citroën. Met 35 jaar ervaring is uw Citroën is bij ons in goede handen. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in alle modellen Citroën, zoals de C3 en C5 modellen en de Aircross SUV. Naast reparties en onderhoud hebben wij ook een ruim aanbod occasions.

Originele Bosch fabrieksonderdelen
Bij LimoVersluis werken we met originele Bosch fabrieksonderdelen. Bosch levert vrijwel alle onderdelen aan autofabrikanten waardoor een onderdeel in uw Citroën zelden niet te vervangen is. Door gebruik te maken van de Bosch onderdelen blijft de fabrieksgarantie behouden, dus ook na de reparatie.

 

 

Topkwaliteit Occasions
Naast onderhoud en reparaties heeft LimoVersluis ook een groot aanbod occasions. Iedere tweedehands auto die bij ons binnen komt wordt volledig nagekeken om u van jaren rijplezier te kunnen verzekeren. Neem een kijkje op onze occasions pagina om te kijken naar ons huidige aanbod of kom langs bij ons autobedrijf in Zoetermeer.

Het alternatief voor de merkdealer
LimoVersluis is niet gebonden aan een merk, hierdoor bent u altijd verzekerd van een onafhankelijk en eerlijk advies. Daarnaast beschikken wij over kennis van vrijwel elk automerk op de markt. Dit komt ook terug in de waardering die klanten aan ons geven, wij worden met maar liefst een 9.1 door hen beoordeeld!

Neem contact met ons op
Geïnteresseerd naar een van onze diensten voor onderhoud of reparatie of bent u op zoek naar een occasion? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij zullen u altijd voorzien van eerlijk en onafhankelijk advies. Contact met ons op nemen kan telefonisch tijdens onze openingstijden, online via ons contactformulier of fysiek bij ons autobedrijf. Wij heten u van harte welkom.

3 + 9 =

×