Dacia Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is dé specialist in Zoetermeer wat betreft auto’s, ook voor uw Dacia. Ons bedrijf is gevestigd aan de Muzieklaan in Zoetermeer, wij zijn ook goed bereikbaar vanuit omringende plaatsen zoals Gelderswoude, Roeleveen, Noukoop en Nootdorp.

Dacia Zoetermeer
LimoVersluis is al sinds 35 jaar een vertrouwde naam in Zoetermeer en omgeving. Uw Dacia is bij ons in goede handen. Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en gespecialiseerd in alle modellen Dacia, zoals een Sandero, Logan of Duster. Bij LimoVersluis kunt u terecht voor reparatie, onderhoud en occasions.

APK, onderhoud en reparatie
Bij LimoVersluis in Zoetermeer kunt u terecht voor een APK-keuring, reparaties en andere onderhoudsbeurten van uw Dacia. Wij hebben een APK-Keurmeester in dienst die gespecialiseerd is in alle Dacia modellen. Wanneer een gebrek wordt ontdekt tijdens een keuring, wordt u altijd eerst ingelicht voordat wij het repareren. Zo bent u er zeker van dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Onze vakmannen kunnen het na overleg direct voor u maken.

 

Storingsdiagnose
Onze vakkundig opgeleide monteurs kunnen met speciale apparatuur foutcodes uit het geheugen van uw Dacia lezen. Dit is een manier om er achter te komen waar een bepaalde storing of defect vandaan komt. Het achterliggende probleem wordt hierdoor snel gevonden en hersteld waardoor u weer snel de weg op kunt.

Private Lease
Wilt u liever niet in één keer een groot bedrag betalen voor een auto, maar wel de luxe van het autorijden ervaren? LimoVersluis biedt u een oplossing: private lease. Voor een vast bedrag per maand wordt alles voor u geregeld, zoals de verzekering en het onderhoud. Brandstof is het enige waar u voor hoeft te zorgen. Meer informatie en benieuwd naar de prijs? Neem een kijkje op onze ‘Private Lease’ pagina.

 

Neem contact met ons op
Ondanks dat wij een echte Daciaspecialist zijn, is LimoVersluis niet aan één merk gebonden. Wij hebben kennis in huis over alle merken auto’s, hierdoor bent u altijd verzekerd van eerlijk en onafhankelijk advies. Een goed alternatief voor een dure merkdealer. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden, u kunt ook vrijblijvend langskomen bij ons autobedrijf in Zoetermeer.

8 + 12 =

×