FORD Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is dé autospecialist van Zoetermeer, zo ook voor uw Ford. Ons autobedrijf is gevestigd in Zoetermeer maar ook goed te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Haagoord, Noukoop, Pijnacker en Ypenburg.  

Ford Zoetermeer 
LimoVersluis is al 35 jaar dé autospecialist voor uw Ford in Zoetermeer. U kunt bij LimoVersluis ons terecht voor zowel reparatie als onderhoud maar ook voor diverse merken occasions. Ons personeel is gespecialiseerd in alle Ford modellen zoals de Focus, Fiesta en de Mondeo.

Bosch fabrieksonderdelen 
Er wordt bij LimoVersluis in Zoetermeer enkel gebruik gemaakt van originele fabrieksonderdelen van Bosch, zij zijn een van de grootste leveranciers voor autofabrikanten. Hierdoor zal u zelden voor het probleem komen te staan dat het onderdeel wat uw auto nodig heeft niet verkrijgbaar is. Door hiervan gebruik te maken bent u altijd zeker van behoudt van de fabrieksgarantie. Zo gaat uw Ford ook na reparatie nog jaren mee.  

 

 

 

 

 

Defect detecteren
Ons vakkundig personeel beschikt over de kennis om defecten snel te detecteren. Hiervoor hebben wij speciale apparatuur en kennis in huis waarmee wij u kunnen voorzien van een juist advies en bijbehorende reparatie. Bij een reparatie van uw auto zorgen wij altijd voor vervangend vervoer. 

Occasions
LimoVersluis biedt naast vele onderhoudsklussen ook occasions aan. Bekijk ons aanbod op onze occasions pagina online of kom langs om de auto’s met uw eigen ogen te bekijken. Het vakkundige personeel van LimoVersluis kijkt alle occasions bij binnenkomst altijd van top tot teen na zodat u verzekerd ben van nog jaren rijplezier.

 

Contact
Benieuwd wat LimoVersluis voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Van maandag tot en met zaterdag zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch, maar ook fysiek te bereiken. Wij zijn niet gebonden aan een merk waardoor u altijd verzekerd bent van onafhankelijk maar bovenal eerlijk adies. 

6 + 10 =

×