mercedes benz Zoetermeer | LimoVersluis

LimoVersluis is al sinds jaar en dag dé specialist in Zoetermeer wat betreft auto’s, ook voor uw Mercedes Benz! Ons autobedrijf is gevestigd aan de Muzieklaan in Zoetermeer. Ons bedrijf is echter ook uitstekend te bereiken vanuit omliggende plaatsen zoals Nootdorp, Pijnacker, Zevenhuizen en Benthuizen.

Mercedes Benz Zoetermeer
Naast dat LimoVersluis de reparatie en het onderhoud verzorgt van verschillende merken, kunt u ook bij ons terecht voor diverse Mercedes Benz occasions. De monteurs van LimoVersluis zijn gespecialiseerd in alle modellen van Mercedes Benz, zoals modellen uit de C-klasse, E-klasse en A-klasse.

Originele fabrieksonderdelen
Bij het onderhoud en de reparatie van uw Mercedes Benz gebruiken wij uitsluitend originele fabrieksonderdelen van Bosch. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van uw wagen waarborgen en blijft zelfs de fabrieksgarantie geldig na de reparatie.

 

Onderhoudswerkzaamheden en APK-keuring
U kunt bij LimoVersluis terecht voor alle mogelijke onderhoudsmogelijkheden aan uw Mercedes Benz. Zien wij tijdens een onderhoudsbeurt dat een reparatie vereist is, dan nemen onze monteurs altijd contact met u op zodat u niet onverwacht met hogere kosten zit. Onze monteurs gaan vakkundig en efficiënt te werk zodat u binnen no-time weer op weg kunt. Tevens beschikt LimoVersluis ook over een APK-keurmeester, gespecialiseerd in modellen van Mercedes Benz.

Storing diagnose
Mocht uw Mercedes Benz kampen met defecten of storingen, dan zijn deze zo geïdentificeerd door onze monteurs. Onze monteurs beschikken over de juiste kennis en apparatuur om, in het geval van een defect, een diagnose te stellen en de achterliggende storing op te lossen.

Neem contact op met ons!
Ondanks onze specialisme in het merk Mercedes Benz, zijn wij bij LimoVersluis niet merk gebonden. Daardoor kunt u bij ons terecht met welk merk auto dan ook, waardoor u verzekerd bent van een onafhankelijk advies. Wij zijn het betere alternatief voor de dure merkdealer die altijd zijn eigen merk zal proberen te verkopen. Bij LimoVersluis staan wij garant voor een uitstekende service. Wij zien u graag in onze shop!

7 + 12 =

×